Farvernes healingskraft.

Farver er til for at tiltrække alle skabninger, disse healer os og beskytter os.

Det er meget individuelt, hvilke farver vi føler os tiltrukket af og den tiltrækning kan variere fra måned til måned eller fra år til år. F.eks. bierne og andre insekter føler sig stærkt tiltrukket af gult, rosa og rødt, fordi deres øjne er utoligt veludviklede, så de kan opfatte alle de nuancer der er i en blomst. Blomsterne kan have utroligt mange nuancer og spektral-kombinationer, som vi ikke kan se. Men når vi bliver tiltrukket af et maleri med en bestemt farvekombination af forskellige nuancer, så har insekterne det på samme måde når de ser en blomst, fordi den stråler i mange farver, selvom den gule farve er den mest iøjnefaldende ( på gule blomster)

Når jeg arbejder som farve-terapeut, tester jeg hvilke farver du føler dig tiltrukket af og har brug for som healings-kraft. Derefter kan du vælge at få malet en akvarel i disse farver eller bestille et oliemaleri med farveholdningen. ( størrelse og pris på oliemaleriet aftales.)

Hør nærmere og aftal tid hos mig på:21376789

Et farve-terapeutisk forløb kan vare minimum 1time, 500kr. pr. time.

07-Februar-2021

Farve terapi.

Farvelære om farvernes healings-kraft. Du får et indblik i hvordan og hvorfor farver påvirker os.. hvorfor nogle farvesammensætninger er behagelige eller pirrer vores sanser. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt med forskellige farvesammensætninger, enten i tuch, akvarel eller acrylfarve. 500 kr. pr. time incl. Materialer.

Farve-healings-akvarel.

Farve-healings-akvarel.

Min baggrund

Jeg er født i 1956 og så langt tilbage jeg kan huske, har jeg tegnet og malet…eventyrfortællingerne og historie var noget af det der optog mig mest , i min kreative verden.

Jeg er uddannet på  SKOLEN FOR BRUGSKUNST i tegning og grafik og har været på studieophold i Frankrig og Belgien, hvor jeg har levet af min kunst. Jeg har specialiseret mig i akvarel-teknikker fra helt store værker  til miniature illustrationer.

Jeg har også specialiseret mig i farvepsykologi, hvor farvernes samspil  har en ubevidst og dyb blid terapeutisk effekt.

Det kan komme til udtryk i forskellige former for stilarter, som f.eks. abstrakte landskabs malerier og eventyr illustrationer.

Jeg arbejder med oliefarver på lærred og med akvarel og da jeg arbejdede i Frankrig ,malede jeg  med glasmaling på alluminiums plader, det fik en virkning af glas og stål, på en gang.

Siden har jeg udsillet herhjemme i Danmark i forskellige virksomheder, Biblioteker og andre institutioner.

Tidligere udstillinger


Art pour tous iBruxelles, Landsby-galleriet i Solrød, Gallerie Marguerite i Odsherred, Ercopharm Kvistgård, Den danske bank, Kemp & Lauritzen, Astrologihuset , Advokaterne Dragsted og Helmer Nielsen,Ishøj Kunstforening, International Counciel of art and culture, Indo-Danish Exebision of Contemporary Art`88 ,New Delhi,Indien, Junkers Industrier,Kemisk Værk i Køge og Radiometer.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Del siden