Livsbilleder

Udsnit af Adams livsbillede
Udsnit af Adams livsbillede

Mine Livsbilleder


De er malet som et ikon, inspireret af de gamle russiske og græsk/ortodokse ikon-malerier ,der ofte var malet på træ, med bladguld.
Jeg maler dem gerne på akvarelpapir, med akvarelfarver, for at få en let og legende stemning frem , sådan lidt alfe-agtigt… og nu skal jeg fortælle hvorfor.
Der omkring sommeren 1990/1991 havde jeg en meget speciel drøm, ja nærmest et
drømmesyn, hvor jeg så en lille skattekiste eller snarere et meget fint lille smykkeskrin i drømmen.
Jeg vågnede og kunne stadig huske alle detaljerne i det fine lille skrin,så jeg skyndte at tegne det ned på en skitseblok ,jeg havde ved sengen. Et par dage senere ,kørte min eksmand og jeg til Legoland sammen med vores lille søn og efter vi havde faret rundt og prøvet alle forlystelserne, opdagede vi pludselig en lille seværdighed ,som handlede om:TITANIAS PALACE: Det var et kæmpestort dukkehus ,selvom alt var lavet i miniature,så småt og så fint udskåret ,helt ned til mindste detalje. Lego må have syntes at det var noget særligt og det syntes jeg sandelig også,for midt i den smukke hall i dukkeslottet,stod det smykkeskrin,som jeg havde drømt om forrige nat og tegnet ned på papir,så jeg kunne huske det,og det så fuldstændig ja nøjagtig sådan ud som i drømmen.
Der er sikkert en psykologisk forklaring på det ,men uanset hvad,så har denne oplevelse sat mig i gang med at male miniature billeder af alfeverdenen og alle de mange livsbilleder/ikoner,som jeg efterhånden har malet.

Om Dukkehuset


Titania´s Palace
Er udført af den engelske maler og officer: Sir Nevile Wilkinson og en stab af fremragende håndværkere. Det var Sir Neviles lille datter Guendolen, der bad sin far om at lave det.Hun havde en dag set nogle små alfer ude i haven ogh var overbevist om,at de levede i huler under jorden.De burde have et fint hus at bo i,mente Guendolen.
Sir Nevilepåtog sig at bygge paladset til Alfedronningen Titania, Prinsgemalen Oberon og deres syv børn.Thi dem var det ,hans datter havde set et glimt af.
Det tog 15 år at bygge og udsmykke paladset og samle kunstskatte fra hele verden. Men så var det også et meget smukt palads,som Alfedronningen og hendes familie kunne flytte ind i – efter at den engelske Dronning Mary havde åbnet det i 1922.
Jeg købte et lille hæfte med billederne af paladset og herfra er historien om hvordan det blev til og så nogle billeder af forskellige kunstskatte, deribandt det lille smukke skrin som indeholder Alfeverdenens allerhøjeste orden: DEN ALFELIGE BERØRING:
Jeg føler mig berørt af denne oplevelse og også meget rørt over det.
Jeg kan ikke lade være med at tegne og male noget af alt det smukke ,barnlige og uskyldige,som kommer fra den verden, som jeg af og til også er så heldig at få et glimt af.
Jeg synes det er vigtigt ,at vi beholder noget af det barnlige og lette inden i os, igennem hele livet ,så det er nok derfor at jeg har valgt at male livsbillederne så lette og eventyrlige som muligt.
Jeg tror det er meningen at vores liv skal være så let ,smukt og pragtfuldt,som det overhovedet kan lade sig gøre, det er en ”modvægt” til alt det tunge ansvar og prøvelser som vi oplever som voksne.
Ja …det var så forhistorien og lidt om min passion.
Men hvorfor overhovedet skal man få malet sit livsbillede?
Man behøver slet ikke at få malet sit livsbillede eller livs-ikon…det er slet ikke nødvendigt…du kan sagtens leve uden…men det er så skønt når man først har det,lidt ligesom den dyreste parfume ,du nogen sinde har købt, eller den flotte bil du altid har drømt om,eller båden du sejler i kun om søndagen…den rene luksus ,simpelthen overflod og så en følelse af at man pludselig er i kontakt med noget som er helt,helt anderledes end noget andet man har været i kontakt med før.
Jeg kan huske at da jeg havde malet mit eget livsbillede og undrende sad og kiggede på det,da følte jeg mig meget RIG.
Livsbillederne er fyldt med symboler ,der illustrerer din tanker følelser og behov, her i livet . men også dine evner og indre mystiske gaver og budskaber fra en anden verden til din underbevidsthed.
Når jeg går i gang med et livsbillede til en person, skal jeg kun have oplyst fulde navn og fødselsdag og år, så kommer inspirationen …nogen gange meget hurtigt, andre gange må man vente(meget længe) på at der kommer noget frem.
Når man bestiller et livsbillede skal man være forberedt på at der kan opstå store forandringer i ens liv. Før eller siden. Og når man har besluttet sig for at købe ,indbetaler man et depositum til mig på : 1000,00kr.
Billedet koster i alt: 4690,00krkr. Incl.forsendelse og der følger en symboltolkning med til billedet. 

Du kan få en mere uddybende forklaring på de enkelte symboler; en sesson koster 469,00kr.

Billedet er en akvarel ( lysægte Winston &Newton akvarelfarver på Canyon akvarelpapir med 22 karat bladguld og leveres i cellofan indpakning.

Del siden