Stjernetegnene

Vædderen
Vædderen
tyren
tyren
Tvillingerne
Tvillingerne
Krebsen
Krebsen
Løven
Løven
Jomfruen
Jomfruen
Vægten
Vægten
Skorpionen
Skorpionen
Skytten
Skytten
Stenbukken
Stenbukken
Vandmanden/vandbæreren
Vandmanden/vandbæreren
Fiskene
Fiskene
Skorpion-pigen
Skorpion-pigen
I mit atelier hvor jeg tegner og maler mine stjernetegn. Du kan vælge at få dit stjernetegn illustreret som et dyretegn eller med en stjernetegns-pige. Her har jeg malet dem som en duo.
Pr. stk. 150 kr. incl. forsendelse, bestil på: mail: karintavares@gmail.com eller ring på: 21376789  Mobilpay:2137...
I mit atelier hvor jeg tegner og maler mine stjernetegn. Du kan vælge at få dit stjernetegn illustreret som et dyretegn eller med en stjernetegns-pige. Her har jeg malet dem som en duo. Pr. stk. 150 kr. incl. forsendelse, bestil på: mail: karintavares@gmail.com eller ring på: 21376789 Mobilpay:2137...

Mine Stjernetegn


Astrologi kommer fra det fjerne østen, så det har inspireret mig til en grafisk teknik , hvor hvert et farvestrøg, samlet set, danner formen på figuren.
De enkelte dele i figuren er et udtryk for en direkte og målrettet konstruktion.
Skyggen og højlyset i de enkle farveflader danner formen på det enkelte dyr eller objekt og hensigten er, at farven og formen kommer til at betyde lige meget, som to ligeværdige begreber.
Denne stil leder tanken hen på Japansk/kinesisk calligrafi, som jeg er dybt facineret af.
De klare, enkle og let abstrakte former kan signalere et masculint udtryk og de lette bølgende, farveglade bevægelser, kan udtrykke sig feminint, som yin og yangs uendelige forbindelse med hinanden.
Mit mål er at få beskueren til at længes efter den uendelige skønhed, der ligger i et samspil mellem form og farve og bevægelse.

Når du skal tage en stor beslutning eller vælge erhverv el. søger du nyt arbejde, kan det betale sig at tage stjernerne med på råd. For det er faktisk ikke lige meget om du er LØVE, TVILLING el. FISK, når joppet kræver leder –egenskaberHvis du er JOMFRU, VÆDDER el. VANDMAND, når der er brug for en person med ordenssans.Astrologen PIA BALK-MØLLER har givet en karateristik af stjernetegnenes 12 typer- se om du kan genkende dig selv blandt dem.

Del siden